Kuukauden tarjous syys-lokakuu 2018


Nyt on aika sanoa ihanalle kesälle hyvästi ja ottaa syksy vastaan.

SYYS-JA LOKAKUUN AJAN TARJOAN TÄYDELLISEEN KASVOHOITOON 79€                                                                                                                     LAITEHOIDON , KIRKASTAVAN TIMANTTIHIONNAN TAI ULTRAÄÄNIPUHDISTUKSEN KAUPANPÄÄLLE! ( laitehoidon arvo 20€).

Täydellinen kasvohoito on hoitoa ja hemmottelua kasvoillesi!

Jokaisen iho tarvitsee puhdistusta säännöllisin ajoin. Kasvohoito kuuluisikin toteuttaa vähintään neljä kertaa vuodessa, vuodenajan vaihteluiden mukaan. Vuodenajat luovat omat haasteensa ihollesi ja siksi sitä tulee hoitaa myös sen mukaisesti.

Täydellinen kasvohoito kestää 1,5h ja on hemmotteleva hoitokokonaisuus kasvoille, joka sisältää alkupuhdistuksen, laitehoidon, epäpuhtauksien poiston, kulmien siistimisen, hieronnan, seerumin ja hoitovoiteen.

Käytän hoidoissa BTB13 tuotesarjaa ja jokainen kasvohoito suunnitellaan sinun ihosi tarpeen mukaan.

Timanttihionta on hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista. Imuhieronta vahvistaa ihon aineenvaihduntaa, veren- ja lymfanesteenkiertoa ja edistää solujen uudistumista. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle, elottomalle, ikääntyvälle ja herkälle iholle. Hionnalla voidaan myös hoitaa arpia, pigmenttiläiskiä ja couperosaa.

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta kaikille ihotyypeille, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.

+ Ei kommentteja

Add yours