BD Medical happohoidot ja LED-valoterapia


BD Medical on vuonna 2015 perustettu ensimmäinen suomalainen ihonhoitokonsepti, joka yhdistää LED-valoterapian, pH-hapotuksella tehdyt kuorinnat sekä biomedikaaliset aktiiviaineet.Sarjan kulmakivenä ovat tehokkuus ja korkea laatu.Tuotteet ovat saatavilla eksklusiivisissa hoitoloissa kautta Suomen.
Bioaktiiviset ainesosat antavat näkyviä tuloksia tehokkaasti mutta hellävaraisesti.Turhat täyteaineet on jätetty pois; näin aktiiviainepitoisuudet ovat korkeat, ja tämä merkitsee parempaa hoitotehoa.Avainlippumerkki on tae suomalaisesta laatutyöstä.
Aktiiviaineinamme ovat retinoli, hyaluronihappo, 20 % C-vitamiini, Stemcell -kantasoluyhdiste sekä luonnolliset prebiootit.
Käytämme myös paljon luonnonöljyjä ja tehokkaita kasviuutteita.Tuotteet ovat yli 90 % luonnollisia ja eläinkokeettomia, ja ne sopivat niin naisille kuin miehille.
Hapotuksissa käytetään luonnollisia AHA-hedelmähappoja, ja uudistava LED-terapia täydentää hoidot.Naamiot hierotaan ihoon rentouttavalla kasvohieronnalla, jolloin aktiiviaineet imeytyvät tehokkaammin. Hoitofilosofiamme on, että jokainen BD Medical -hoito on uniikki.Koulutettu kosmetologi valitsee tuotteet aina ihon tarpeiden mukaan.Tavoitteena on aina tuloksellisuus, ja näkyvät tulokset. Tarjoamme avun aknen, ruusufinnin, perioraalidermatiitin, couperosan, pigmenttihäiriöiden, atopian sekä ikääntyvän ihon hoitoon.
Aloita ihosi uudistaminen jo tänään!

TÄSMÄHOITOA IHO-ONGELMIIN
BD Medicalin pH-hapotuksilla

Mitä AHA – hapot ovat?

AHA-hapot eli alfahydroksidihapot ovat hedelmähappoja, jotka kuorivat ihon pintaa kemiallisesti.

AHA-hapot mahdollistavat hellävaraisen kuorinnan ilman mekaanista rasitusta. Ne ovat keratolyyttisiä aineita, jotka tehostavat ihon sarveissolukerroksen hilseilevän solukon irtoamista.

AHA-happojen on myös todettu tasoittavan hienoja juonteita, vaalentavan pigmenttimuutoksia ja vähentävän ihon karheutta. AHA-happoja pidetäänkin eräinä tehokkaimmista anti-age raaka-aineryhmistä.

Happokuorintoja voidaan tehdä sarjoissa 1x viikossa 4-6 kertaa.
Kontraindikaatioita ovat herper, roaccutankuuri, raskaus ja rikkinäinen iho.

BD Medical – happohoitojen avulla voidaan:

*Uudistaa ihoa
*Kosteuttaa ja vahvistaa ihoa
*Tasoittaa ihon sävyjä
*Ehkäistä ennenaikaista vanhenemista
*Tasapainoittaa talineritystä

Jälkihoito

Happokuorinnan jälkeen iho voi punoittaa ja hilseillä. Epidermiksen ihosolukko alkaa uusiutua ja sen myötä sarveissolukerroksen pinnat vanhat keratinosyytit putoavat hiljalleen pois. Tämä voi näkyä iholla hilseilynä.

Ihon uudistuminen kestää n.4 viikkoa. Uudistumisen ajan iho on herkässä tilassa ja tänä aikana on tärkeää välttää aurinkoa tai käyttää UV-suojaa.

Mitä on LED-valohoito?

LED-hoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia ja lääketieteellisesti tutkittuja hoitoja, jotka sopivat useimmille.

”Maagisena valona” tunnettu LED-hoito on nopea ja tehokas tapa hoitaa ja uudistaa ihoa. Fotonien avulla stimulisoidaan ihosoluja ihotyypin mukaisella hoito-ohjelmalla. Valoenergia siirtyy iholla soluenergiaksi.

Matalatehoinen, puhdas säteily aiheuttaa biologisia reaktioita ihon fotoreseptoreissa toivottujen lopputulosten aikaansaamiseksi.

LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa! Se ei myöskään rusketa ihoa, eikä valolla voida vahingoittaa sisäelimiä. Kyseessä ei ole laservalo.

Kenelle hoito sopii?

LED-terapia soveltuu kaikille ihontyypeille niin kasvojen, vartalon kuin hiuspohjan hoitoon kaikkina vuodenaikoina.

Miten usein hoitoja voidaan tehdä?

LED-hoitoa voidaan tehdä jopa 1-2 kertaa viikossa, kun hoitoaika on 15-20min. Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla 1-2 x viikossa 4-8 kertaa. Hoidot ovat täydellisen yhteensopivia BD Medical ihonhoitosarjan tuotteiden kanssa. Laitetta voidaan käyttää myös muidenkin laitteiden, kuten esim. timanttihionta ja ultraäänen kanssa.

Punainen valo 630 NM *ANTI-AGING *FOTONUORENNUS * IHON UUDISTAMINEN

Punainen valo lisää ihosolujen aktiivisuutta ja aineenvaihduntaa. Se stimuloi verenkiertoa, kollageeni- ja elasteenisynteesiä ja parantaa näkyvästi ihon sävyä, kuten pigmenttihäiriöt tasoittuvat.

Punainen valo palauttaa ihon kuntoa ja nopeuttaa ihon uudistumista sekä palautumista esim.happokäsittelyjen jälkeen. Valo kiinteyttää ihoa, parantaa sen elastisuutta ja minimoi juonteita. Tuloksena välittömästi heleämpi, kuulaampi ja paremman näköinen iho.

Sininen valo 415 NM *ATOPIA *COUPEROSA *ÄRTYNYT IHO *ACNE

Rauhoittava ja punoitusta vähentävä valo on omiaan atooppisen, tulehtuneen ja couperosaihon hoitoon.

Sininen valo on antiseptinen, ja jo muutamalla hoitokerralla voidaan tehokkaasti hoitaa aknea sen aktiivisessa vaiheessa. Sininen valo tasapainoittaa talin tuotantoa ja tulehdus ihossa vähenee.

Violetti valo 420 NM *ACNE *SEKAIHO *ROSACEA *PERIORAALIDERMATIITTI

Yhdistämällä punaiset ja siniset fotonit saadaan violetti valo, joka on tehokas aknen hoidossa ja arpien parantamisessa. Sininen valo tappaa Propioni Bacterium Acnes bakteereita vaikuttamalla niiden valoherkkiin molekyyleihin ja tulehdus rauhoittuu. Myös ruusufinni- ja perioraalidermiittiasiakkaat hyötyvät hoidosta.

LED-TERAPIA
Fotodynaamista ihonhoitoa tehokkaasti ja turvallisesti. Led-hoidot ovat ihoa luonnollisesti uudistavia, lääketieteellisesti tutkittuja hoitoja. ”Maagisena valona” tunnettu led-valoenergia siirtyy iholle soluenergiaksi, jolloin ihon toiminnot tehostuvat; tuloksena kuulas, hehkeä ja uudistunnut iho. Led-terapia soveltuu kaikille ihotyypeille niin kasvojen, vartalon kuin hiuspohjan hoitoon kaikkina vuodenaikoina.
LED-TERAPIA SOPII
⦁ Akne/ rasvainen iho
⦁ Rosacea/ ruusufinni
⦁ Couperosa/ punoittava iho
⦁ Pigmentaatio
⦁ Ikääntyvä iho
⦁ Hiuspohja
KIVUTON JA TURVALLINEN
⦁ Voidaan tehdä ympärivuotisesti
⦁ Ei vaadi toipumisaikoja
⦁ Uudistaa ihoa luonnollisella tavalla
VASTA-AIHEET JA VAROITUKSET:
⦁ Syöpäsairaus (aktiivinen tai aiemmin sairastettu; diagnoosista saatu ns. puhtaat paperit lääkäriltä.
⦁ Raskaus ja imetys
⦁ Tulehtunut iho, avohaavat
⦁ Keloidit (aktiivinen tai aiemmin sairastettu)
⦁ Tahdistin
⦁ Valoherkkyys (LED-valolle)
⦁ Valolle herkistävien lääkkeiden
⦁ Epilepsia
⦁ Lupus (punahukkatauti)
⦁ Lähitulevaisuudessa leikkaukseen menevät potilaat (keskusteltava lääkärin kanssa ennen valohoitoa)

BD MEDICAL HAPOTUKSET
Täsmä apua iho-ongelmiin happokuorinnoilla. BD Medicalin PH-hapotukset korjaavat ihon toimintahäiriöitä tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Aha-hapot eli alfahydroksidihapot ovat hedelmähappoja, jotka kuorivat ihonpintaa kemiallisesti. Aha-hapot mahdollistavat hellävaraisen kuorinnan ilman mekaanista rasitusta. Ne ovat keratolyyttisiä aineita, jotka tehodtavat ihon sarveissolukerroksen hilseilevän solukon irtoamista.
HOIDOT SOPIVAT
⦁ Akne/rasvainen iho
⦁ Rosacea/ruusufinni
⦁ Couperosa/punoittava iho
⦁ Pigmentaatio
⦁ Ikääntyvä iho

 

+ Ei kommentteja

Add yours