Ajankohtaista mikroneulauksesta 2017


Mikroneulaus

BTB13 -mikroneulaushoidolla voidaan kiinteyttää ja elvyttää ihoa, ehkäistä ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta. Mikroneulauksella on positiivisia vaikutuksia myös arpikudokseen. Patentoidulla BTB13 -kuljetusmenetelmällä vaikutetaan dermiksen fibroblastisoluihin ja epidermiksen kantasoluihin. Pieniä neuloja sisältävä hoitorolleri stimuloi ihoa uusiutumaan, ja auttaa hoitotuotteita imeytymään syvälle ihoon tehokkaasti. Erityisesti sarjahoitona mikroneulauksella saadaan selkeitä ja näkyviä tuloksia. Suosittelemme kuuden kerran hoitosarjaa.

Kaikki mikroneulauksessa käytettävät hoitotuotteet sisältävät patentoitua ja tutkitusti toimivaa BTB13 -yhdistettä, joka koostuu L-karnitiinista, oroottihaposta ja hyaluronihaposta. BTB13 -yhdisteellä voidaan vaikuttaa monenlaisiin iho-ongelmiin: kuivaan ja kutisevaan, atooppiseen tai couperosaihoon, sekä akneihoon. Aikuisella iholla yhdiste häivyttää jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä ja ehkäisee uusien ryppyjen syntymistä. BTB13 -yhdisteellä aktivoidaan jo passivoituneita kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja, minkä seurauksena ihosta tulee vahvempi ja heleämpi.

Esteenä mikroneulaukselle ovat:

* syöpä / syöpähoidot

* kolmoishermosärky

* aktiivinen herpesinfektio (flunssa / kuume)

* arpikeloidi-taipumus

* psoriasis, dermatiitti, ruusufinni

* ärtynyt ja rikkinäinen atooppinen iho

* verenvuototauti, tai verta ohentava lääkitys (esim. marevan)

* diabetes (haavat paranevat hitaammin)

* raskaus tai imetys ( hormonit saattavat altistaa herkemmin pigmenttimuutoksille / mustelmille hoidon yhteydessä).

Ennen ensimmäistä mikroneulaushoitoa asiakas täyttää hoitolallamme esitietolomakkeen, jolla kartoitetaan mm. terveydentilaan vaikuttavia tekijöitä. Muistathan kertoa kaikista allergioistasi, sairauksistasi ja lääkityksistäsi.

Kotihoito-ohjeet BTB13 -mikroneulaushoidon jälkeen:

Mikroneulauskanavat sulkeutuvat noin 60 – 90 minuutin kuluessa mikroneulaushoidosta. On mahdollista, että iho punoittaa ja kihelmöi hoitopäivänä sekä tuntuu kiristävältä ja kuivalta.

Hoitopäivänä:

* Vältä ihon koskettelemista käsin. Mikäli iho tuntuu kiristävältä, lisää saamaasi hoitovoidetta ihollesi puhtain sormin.

* Älä käytä meikkiä samana päivänä, tai vähintään 3 tuntiin hoidon jälkeen.

*  Älä mene saunaan ja vältä kuumaa ja kosteaa olosuhdetta (höyrysaunaa, pitkää kuumaa suihkua, kylpylää.

* Ei hikoilua. Ei urheilun eikä kuumuuden kautta.

* Illalla ihoa ei tarvitse puhdistaa ellet ole meikannut, seuraavana aamuna puhdistusemulsio, kasvovesi, seerumi ja saamasi Hoitovoide III.

3 päivää hoidosta:

Paluu normaaliin ihonhoitorutiiniinMikäli ihoa kiristelee, käytä saamaasi hoitovoidetta normaalien BTB13- hoitotuotteiden lisäksiVältä auringonottoa. Käytä ulkoillessasi kasvoilla BTB13 SPF -aurinkovoidetta (helmi-lokakuu).

Noin viikko hoidosta:

Jatka normaalia ihonhoitorutiinia. Käytä ulkoillessasi kasvoilla BTB13 SPF -aurinkovoidetta (helmi-lokakuu).

+ Ei kommentteja

Add yours